Οι υπηρεσίες μας

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ

Προμηθεύουμε τα καλύτερα υλικά για εφαρμογή σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Το κριτήριο επιλογής υλικών όπως μαρμάρα, γρανίτες, limestone, travertino ή άλλα διακοσμητικάπετρώματα, για την εφαρμογή τους σε έργα, εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά τους. Προμηθεύουμε οποιαδήποτε ποσότητα υλικών σε διαστάσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές του έργου. Επισκεφθείτε τον εκθεσιακό μας χώρο για να δείτε υλικά και να λάβετε προσφορά για το έργο σας.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Η αισθητική αξία των υλικών μας αναδεικνύεται μέσα από άριστη τεχνική επεξεργασία τους. Όλες μας οι κατασκευές όπως δάπεδα, σκάλες, ορθομαρμαρώσεις, τζάκια, ειδικές κατασκευές εκτελούνται με τρόπο που εγγυάται την τέλεια εφαρμογή τους στο χώρο σας.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Οι έμπειροι τεχνίτες μας διεκπεραιώνουν οποιαδήποτε εγκατάσταση- τοποθέτηση μαρμάρων ή γρανιτών ανεξάρτητα από την πολυπλοκότητα ή το μέγεθος της εργασίας. Φροντίζουμε η τοποθέτηση υλικών σε κατοικίες ή επαγγελματικούς χώρους να γίνεται πάντα μέσα στο συμφωνηθέν χρονικό διάστημα.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ - ΓΡΑΝΙΤΩΝ

Κάθε φυσικό πέτρωμα που αγοράζετε αποτελεί μία επένδυση που ομορφαίνει την κατοικία ή τον επαγγελματικό χώρο. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία και παρέχουμε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες για να εξασφαλίσετε τη μακροζωία της αγοράς σας. Οι υπηρεσίες φροντίδας μαρμάρων και γρανιτών για τη διατήρηση και αναζωογόνηση τους ως προς την εμφάνιση μετά την εγκατάσταση, γίνοναι με υλικά που λύνουν καθημερινά προβλήματα με τη δύναμη της νανοτεχνολογίας.