Οι υπηρεσίες μας

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ

Προμηθεύουμε τα καλύτερα υλικά για εφαρμογή σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Το κριτήριο επιλογής υλικών όπως μαρμάρα, γρανίτες, limestone, travertino ή άλλα διακοσμητικάπετρώματα, για την εφαρμογή τους σε έργα, εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά τους. Προμηθεύουμε οποιαδήποτε ποσότητα υλικών σε διαστάσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές του έργου. Επισκεφθείτε τον εκθεσιακό μας χώρο για να δείτε υλικά και να λάβετε προσφορά για το έργο σας.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Από την ακατέργαστη πρώτη ύλη μέχρι το τελικό προϊόν μεσολαβεί μια σειρά επεξεργασιών που δίνουν στο πέτρωμα την επιθυμητή μορφή του για το κάθε έργο. Κοπή σε διάφορα πάχη και σχέδια, καμπύλες διαμορφώσεις, λοξές τομές, σχηματισμένες άκρες. Η μοναδικότητα , η χρωματική παραλλαγή και η ποικιλομορφία των φυσικών πετρωμάτων συμπληρώνεται με την ιδιαίτερη κατεργασία  της επιφάνειας τους. Φινιρίσματα όπως το γυάλισμα, το βούρτσισμα, η αμμοβολή, το φλογισμένο φινίρισμα αναδεικνύουν τον δυναμισμό των υλικών και την αισθητική τους αξία.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Έμπειροι τεχνίτες τοποθέτησης ολοκληρώνουν πάντα με τον καλύτερο τρόπο το έργο της εφαρμογής φυσικών πετρωμάτων. Αναλαμβάνουν τη διεκπεραίωση τοποθέτησης μαρμάρων ή γρανιτών ανεξάρτητα από την πολυπλοκότητα ή το μέγεθος της εργασίας. Φροντίζουμε η τοποθέτηση υλικών σε κατοικίες ή επαγγελματικούς χώρους να γίνεται πάντα μέσα στο συμφωνηθέν χρονικό διάστημα, ξεκινώντας από απλές τοποθετήσεις με παραδοσιακά υλικά και φτάνοντας σε τοποθετήσεις με ειδικά συστήματα στήριξης,

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ - ΓΡΑΝΙΤΩΝ

Κάθε φυσικό πέτρωμα που αγοράζετε αποτελεί μία επένδυση που ομορφαίνει την κατοικία ή τον επαγγελματικό χώρο. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία και παρέχουμε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες για να εξασφαλίσετε τη μακροζωία της αγοράς σας. Οι υπηρεσίες φροντίδας μαρμάρων και γρανιτών για τη διατήρηση και αναζωογόνηση τους ως προς την εμφάνιση μετά την εγκατάσταση, γίνοναι με υλικά που λύνουν καθημερινά προβλήματα με τη δύναμη της νανοτεχνολογίας.