Οι υπηρεσίες μας

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ

Η Seitanidis Marble & Granites προμηθεύει την Ελληνική αγορά με υλικά για εφαρμογή σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους όπως μάρμαρα, γρανίτες, τεχνογρανίτες (χαλαζίες), κεραμικές επιφάνειες, ομογενείς επιφάνειες για οικιστικά ή εμπορικά έργα. Προμηθεύουμε οποιαδήποτε ποσότητα υλικών σε διαστάσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές του έργου. Επισκεφθείτε τον εκθεσιακό μας χώρο για να δείτε υλικά και να λάβετε προσφορά για το έργο σας.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Από την ακατέργαστη πρώτη ύλη μέχρι το τελικό προϊόν μεσολαβεί μια σειρά επεξεργασιών που δίνουν στο πέτρωμα την επιθυμητή μορφή του για το κάθε έργο. Κοπή σε διάφορα πάχη και σχέδια, καμπύλες διαμορφώσεις, λοξές τομές, σχηματισμένες άκρες. Η μοναδικότητα , η χρωματική παραλλαγή και η ποικιλομορφία των φυσικών πετρωμάτων συμπληρώνεται με την ιδιαίτερη κατεργασία  της επιφάνειας τους. Φινιρίσματα όπως το γυάλισμα, το βούρτσισμα, η αμμοβολή, το φλογισμένο φινίρισμα αναδεικνύουν τον δυναμισμό των υλικών και την αισθητική τους αξία.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Στην Seitanidis Marble & Granites φροντίζουμε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υπηρεσία στους πελάτες μας. Έμπειροι τεχνίτες  και συνεργάτες ολοκληρώνουν πάντα κάθε έργο με συνέπεια και υπευθυνότητα. Η εταιρία αναλαμβάνει την τοποθέτηση μαρμάρων, γρανιτών και άλλων υλικών, ανεξάρτητα από την πολυπλοκότητα ή το μέγεθος της εργασίας. Η Seitanidis Marble & Granites αναλαμβάνει την τοποθέτηση, το γυάλισμα ή τρίψιμο μαρμάρων σε κατοικίες ή επαγγελματικούς χώρους εντός χρονοδιαγράμματος, ξεκινώντας από απλές τοποθετήσεις και φτάνοντας σε τοποθετήσεις με ειδικά συστήματα στήριξης (ορθομαρμαρώσεις).

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ - ΓΡΑΝΙΤΩΝ

Κάθε φυσικό πέτρωμα που αγοράζετε αποτελεί μία επένδυση που ομορφαίνει την κατοικία ή τον επαγγελματικό χώρο. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία και παρέχουμε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες για να εξασφαλίσετε τη μακροζωία της αγοράς σας. Οι υπηρεσίες φροντίδας μαρμάρων και γρανιτών για τη διατήρηση και αναζωογόνηση τους ως προς την εμφάνιση μετά την εγκατάσταση, γίνοναι με υλικά που λύνουν καθημερινά προβλήματα με τη δύναμη της νανοτεχνολογίας.