Δημοσιεύσεις

Η Seitanidis Marble & Granites φιλοξενείται στο περιοδικό LUXURY SEASONS, ως βασικός προμηθευτής μαρμάρων και ομογενών επιφανειών στο Isla Brown Corinthia Resort & Spa, μέλος της αλυσίδας Brown Hotels.

Η εταιρεία συμμετείχε στην ριζική ανακαίνιση του εμβληματικού ξενοδοχείου ‘Χανικιάν’ της δεκαετίας του ’70, στους Αγ. Θεοδώρους σε νέο πολυτελές ξενοδοχείο Brown Beach Corinthia, με προμήθεια και τοποθέτηση μαρμάρων Marron Emperador καθώς και Corian επιφανειών στους χώρους buffet, προσφέροντας λειτουργικότητα και δημιουργώντας μία ευχάριστη ατμόσφαιρα στους κοινόχρηστους χώρους, με έμπνευση από χαρακτηριστικά στοιχεία της φύσης.

http://www.ili-ktirio.gr/DB0DE0B6.el.aspx

Περιοδικό Construction. Αφιέρωμα ” Το μάρμαρο στα οικοδομικά έργα”

“Η ελληνική αγορά και συγκεκριμένα οι κλάδοι της βιομηχανίας μαρμάρου και της κατασκευής δεν έμειναν ανεπηρέαστοι από την εξέλιξη της πανδημίας, η οποία επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την οικοδομική δραστηριότητα, συνεπώς την ζήτηση για μάρμαρο, ένα άκρως εξαγωγικό προϊόν.

Σήμερα, η μετά COVID-19 εποχή έχει σημάνει την επανεκκίνηση της κατασκευαστικής δραστηριότητας με την υλοποίηση μικρής και μεγάλης κλίμακας  κατασκευαστικών έργων στην Ελλάδα, δημιουργώντας ελπίδα ότι το μέλλον επιφυλάσσει τα καλύτερα.

Το μάρμαρο ως φυσικό, διαχρονικό και πολύπλευρο υλικό στον τομέα της αρχιτεκτονικής, καθώς μπορεί να αλλάξει μορφή όπως αλλάζουν οι πολιτισμοί και οι κουλτούρες θα έρθει να χαρίσει «πνοή» και να επαναπροσδιορίσει τη θέση του σε μεγάλα έργα λόγω της απίστευτης ομορφιάς και των απεριόριστων σχεδιαστικών δυνατοτήτων του.  Ας μην ξεχνάμε ότι η λέξη «μάρμαρο» ετυμολογείται από το αρχαιοελληνικό ρήμα «μαρμαίρω» που σημαίνει ακτινοβολώ”

https://issuu.com/boussiascommunications/docs/con019_emagazine?fr=sOThjNjMyODI1OTU

Η Seitanidis Marble & Granites φιλοξενείται στο περιοδικό ΥΛΗ & ΚΤΙΡΙΟ, ως βασικός προμηθευτής μαρμάρων και γρανιτών στα νέα γραφεία της ΕΥ (Ernst & Young), στο Μαρούσι.

Η εταιρεία συμμετείχε στην κατασκευή του κτιρίου των νέων γραφείων της Ernst & Young στο Μαρούσι με την προμήθεια και τοποθέτηση μαρμάρων στην κεντρική είσοδο, στα μπάνια και τους κοινόχρηστους χώρους.  Για την δαπεδόστρωση της κεντρικής εισόδου καθώς και των ορθομαρμαρώσεων χρησιμοποιήθηκαν μάρμαρα Travertino Beige, Nero Marquina και Διονύσου. Στα μπάνια οι τοίχοι επενδύθηκαν με μάρμαρα Λειβαδιάς και οι πάγκοι κατασκευάστηκαν από χαλαζιακές επιφάνειες.

Το κτίριο κατασκευασμένο το 2007 σε 6 επίπεδα 2 υπόγεια, ισόγειο και τρεις ορόφους σε συνολική έκταση 6500τ.μ. έπρεπε να προσαρμοστεί ολοκληρωτικά στις ανάγκες της εταιρείας καθώς και να διασφαλίσει μία νέα, όσο δυνατή ήταν αυτή, βιοκλιματική προσέγγιση. Η λογική του σχεδιασμού υπήρξε το open space που διακοπτόταν με περιορισμένους κλειστούς χώρους, ώστε να μη μοιάζει ο χώρος αχανής και εκτός ανθρώπινης κλίμακας.

https://www.ktirio.gr/el/%CE%BA%CF%84%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%B1/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CF%8C%CF%81%CF%86%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CF%84%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1